spuszczanie powietrza z koła
Autor Wiadomość
srubar1 Offline
yamaha r1

starachowice
rn12

Liczba postów: 2,123
Reputacja: 8
spuszczanie powietrza z koła
hey
mam taki dylemat ze od jakiegoś czasu mam problem z sąsiadem trochę dalszym sąsiadem bo ma 3 okna dalej
tzn juz 2 razy miałem spuszczone powietrze z koła
chłopak ten młody łepek ok 25l pracuje ze mna nawet na zmianie
o niczym jeszcze mu nie mówiłem ze ktoś mi opuścił powietrze

plan jest taki by kupić kamerkę nocna i nagrać typa wtedy to juz inna bajka z dowodem ,wtedy to nawet powiem ze mi koło przebił i kasa 400zł to juz karalne chyba......
bo każdy mógł by teoretycznie to zrobić...a wie co robi bo nawet wentyle i korki wróciły na swoje miejsce
macie jakiś pomysł......
r1 i życie staje się szybsze......Red_icon_smile
2017-06-18, 08:10 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
shogun_zag Offline
Geriatric Team

Sosnowiec
motóry 1 i pół

Liczba postów: 2,018
Reputacja: 2
RE: spuszczanie powietrza z koła
Hahaha, dziwnie znajome Red_icon_smile
U mnie jest na osiedlu taki taksówkarz, co to miał "swoje prywatne miejsce" parkingowe.
Jak mu kto zaparkował na "jego miejscu", to rano stał na kapciach. Najpierw spuszczał powietrze, póniej przebijał opony z boku tak, że wszystkie 4 szt były do wymiany.
Policja pisała protokoły itd, wszyscy wiedzieli, że to on, ale nikt nie miał dowodu.
Sprawę załatwiła kamerka w oknie skierowana na "jego miejsce parkingowe".
Przyjechała Policja, spisała co trzeba, dostała płytkę cd z nagraniem i ... burak zabulił za 4 kapcie + coś tam jeszcze mu dołożyli.

Aleeee, żeby nie było tak prosto ... znalazł sie też jakiś cichy mściciel Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin
Pewnego ranka Pan Taksówkarz nie mógł za skarby odpalić swojego Mietka. Skończyło się na lawecie.
Po ok. tygodniu auto się ponownie pojawiło pod blokiem.
 Znajomy mechanik opowiadał mi, że nie mogli dojść ładu z tym autem, nie wiedzieli co jest! Okazało się, że ... ktoś mu w rurę wydechową ... aż po pierwszy tłumik wcisnął .... piankę montażową ... chyba całą tubę Red_icon_mad3 Red_icon_mad3 Red_icon_mad3
======================
Pozdrawiam
Piotrek  Red_icon_smoke
2017-06-18, 11:33 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
wonsz Offline
DO POWITALNI WONT !

Wrocław
Rn22 '14

Liczba postów: 1,246
Reputacja: 13
RE: spuszczanie powietrza z koła