[oddzielony] Totem Garage - dyskusja
Autor Wiadomość
pajak72 Offline
Konkretny

Kamień Pom Zach-Pom.
R1M

Liczba postów: 882
Reputacja: 2
RE: [oddzielony] Totem Garage - dyskusja
Marecki nie otrzymałes odpowiedzi na poprzednie zadane przez ciebie pytania wiec nie oczekuj cudów Red_icon_smile
Sruba prawdopodobnie to jeden z nich ( ilu tam jeszcze pracuje ? ) beda pozytywy Red_icon_smile
2017-01-18, 01:40 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
fafikR1 Offline
Młody
**

Liczba postów: 26
Reputacja: 0
to co wy tu piszecie to jest chore . jedna mała wpadka i taka afera.  każdemu sie zdarzy . może sie pojawi jeszcze jakiś zadowolony klient. ja wam udowodnie jak tam sie składa silniki ,mam zdjecia
2017-01-18, 01:47 PM
pajak72 Offline
Konkretny

Kamień Pom Zach-Pom.
R1M

fafik i Ty to nazywasz ze to "naprawde świetny profesjonalista".jedna mała wpadka i taka afera. a jak by tobie ktos tak złozył piec to byłbys w pełni zadowolony ? a tak na marginesie  profesjonalista by tak tego nie zostawił i juz dawno byłoby po temacie.

a poza tym chłopaki czytaja wszystko na warsztacie i maja niezła polewke :Red_icon_smile  kasa sie zgadza ,psy szczekaja a interes dalej sie kreci Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-01-18, 02:06 PM przez pajak72.)
2017-01-18, 02:03 PM
wonsz Offline
DO POWITALNI WONT !

Wrocław
Rn22 '14

Liczba postów: 1,246
Reputacja: 13
Co się stało z brakującymi częściami, o których pisze Paweł? Zębatka i coś tam jeszcze...
Co z urwanymi śrubami, dlaczego tak się stało? , dlaczego silnik zostal tylko przyrecony na jedna srube
Co z brakiem sprzęgła?
Co z wyciekami oleju i płynu chłodzącego z silnika?

totem odpisz mi tylko na to
2017-01-18, 02:30 PM
ernst Offline
Użytkownik

Kraków
Ducati Diavel C

Liczba postów: 215
Reputacja: 1
(2017-01-18, 02:03 PM)pajak72 napisał(a): fafik i Ty to nazywasz ze to "naprawde świetny profesjonalista".jedna mała wpadka i taka afera. a jak by tobie ktos tak złozył piec to byłbys w pełni zadowolony ? a tak na marginesie  profesjonalista by tak tego nie zostawił i juz dawno byłoby po temacie.

a poza tym chłopaki czytaja wszystko na warsztacie i maja niezła polewke :Red_icon_smile  kasa sie zgadza ,psy szczekaja a interes dalej sie kreci Red_icon_smile

No przecież odpowiedział, że za to dał misę olejową i czujnik oleju Red_icon_cheesygrin

2017-01-18, 03:08 PM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
Śruba na chuj się wpierdalasz po raz kolejny? Swoje już napisałeś więc zamknij japę w końcu. Pierdolisz o jakimś wale a się okazuje że to kolega kolegi powiedział więc już się ośmieszyłeś i to nie pierwszy raz.wylewaj swoje chamstwo w innym miejscu . Kuba weź mu daj bana na miesiąc żeby ludzi nie wkurwiał.

2017-01-18, 03:09 PM
Smokthc Offline
Użytkownik

Sokołów Podlaski
rn12&rf900

Liczba postów: 324
Wonsz dobrze napisal Red_icon_smile totem odpisz jak mozesz i za kaczcie te pajacowanie bo az przykro sie czyta.
2017-01-18, 03:13 PM
pajak72 Offline
Konkretny

Kamień Pom Zach-Pom.
R1M

ernst a to sorry nie doczytałem skoro dał w gratisie miske i czujnik za te wszystkie niedociagnięcia to wszystko wyjasnia.Wiec sprawa została załatwiona pozytywnie.
ja mysle ze jakby Paweł dostał jeszcze uzywana opone to byłby wtedy bardziej zadowolony.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-01-18, 03:24 PM przez pajak72.)
2017-01-18, 03:19 PM
wonsz Offline
DO POWITALNI WONT !

Wrocław
Rn22 '14

Liczba postów: 1,246
Reputacja: 13
talon na kurwe i balon gratis Red_icon_cheesygrin
2017-01-18, 04:05 PM
cykimiki Offline
Młody
**

Radom
R6

Liczba postów: 30
Witam odebrałem dziś od tego totema ten motor zaszkoczony był jak pojechałem bez zapowiedzi nawet tel nie odebrał jeszcze mu dałem zaliczkę której nie był wstanie mi teraz oddać ma przelać na konto , jeśli nie przeleje to znowu się tam zjawię bez zapowiedzi ale tym razem nie sam , znam dużo osób że tak powiem wpływowych nawet i z samej warszawy którzy potafią odzyskać te pieniądze bo pieniadze to nie wszystko ale trzeba mieć honor i nie oszukiwać ja cwaniactwa nie toleruje mam nadzieje że pieniadze na koncie się znajdą bo jak nie... to aż sam się boję pomyśleć pozdrawiam Red_icon_smile może macie kogoś polecić żeby mi ogarnął ten motor do kupy ???
2017-01-18, 04:26 PM
pajak72 Offline
Konkretny

Kamień Pom Zach-Pom.
R1M

Jak czytam nie dałes Karolowi kredyt zaufania ? moze opisz krótko co on na to !
2017-01-18, 04:41 PM
Smokthc Offline
Użytkownik

Sokołów Podlaski
rn12&rf900

Liczba postów: 324
Wiesz co Kafel ciesze sie ze mamy starego , sprawdzonego i zaufanego Krzycha lepszego chyba nie znajdziemyRed_icon_tongue
2017-01-18, 04:59 PM
PatrykNSR Offline
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black

Liczba postów: 193
Cykimiki nie znajdziesz już Ci to mogę powiedzieć Red_icon_smile A już na pewno nie w tej kasie. Mnie też uważacie za mechanika Totema? XD  Wypowiadacie się, a nigdy nie oddawaliście tam motocykla. Ja widziałem przywieziony bezpośrednio z WAWY od nich motocykl i możecie mi wierzyć żadnych wycieków nie ma, żadnych pourywanych śrub. Pokażcie mi kto za 3700 zrobi generalny remont takiego pieca w rn19, no kto?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-01-18, 05:13 PM przez PatrykNSR.)
2017-01-18, 05:11 PM
djdarco Offline
Groźny Świeżak
**

Zwardoń
yamaha wr 450sm

Liczba postów: 39
Reputacja: 1
(2017-01-18, 05:11 PM)PatrykNSR napisał(a): Cykimiki nie znajdziesz już Ci to mogę powiedzieć Red_icon_smile A już na pewno nie w tej kasie. Mnie też uważacie za mechanika Totema? XD  Wypowiadacie się, a nigdy nie oddawaliście tam motocykla. Ja widziałem przywieziony bezpośrednio z WAWY od nich motocykl i możecie mi wierzyć żadnych wycieków nie ma, żadnych pourywanych śrub. Pokażcie mi kto za 3700 zrobi generalny remont takiego pieca w rn19, no kto?

generalny czyli co wymienia?? same uszczelki to koszt 600zł....
2017-01-18, 05:14 PM
pajak72 Offline
Konkretny

Kamień Pom Zach-Pom.
R1M

PatrykNSR rozumie ze sledzisz ten cały wantek i dla tego dałes pozytywa bo twierdzisz ze Pan Totem wykonał solidną i zetelna robote z Pawła silnikiem i oczywiscie tez twierdzisz ze za ta prace nalezy mu sie solidna kasa i oczywiscie brawa i podziekowanie od Pawel_yamaha_r6
2017-01-18, 05:28 PM
PatrykNSR Offline
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black

Nie widziałem silnika Pawła i nie wiem jak to było. Mówię tylko, że są też zadowoleni klienci serwisu Totem Garage. Są to też fachowcy, u nas np w całym świętokrzyskim NIKT nie podjąłby się zrobienia takiego silnika. Nie wiem jak u Was w okolicy.

Generalny czyli utwardzanie wału (to co chłopaki sami wymyślili), dobór panewek, nowa pompa oleju itp Najlepiej niech Mawers się wypowie co robił w silniku Piotrka. Mogę też zapytać właściciela jak chcecie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-01-18, 05:52 PM przez PatrykNSR.)
2017-01-18, 05:49 PM
cykimiki Offline
Młody
**

Radom
R6

Liczba postów: 30
(2017-01-18, 04:41 PM)pajak72 napisał(a): Jak czytam nie dałes Karolowi kredyt zaufania ? moze opisz krótko co on na to !

Nic zdziwiony won , a nie dałem mu kredytu zaufania bo znowu nie wie jak tel odebrać i już jest następna osoba które nie jest zadowolona z ich pracy pod filmikiem na youtube ktoś napisał pozdro
2017-01-18, 06:21 PM
Milvith
Unregistered

Same zdjęcia na FB pokazują jaki to warsztat, syf i burdel (za przeproszeniem). Ja znam porządne warsztaty w okolicy Świnoujścia gdzie mieszkam, wszystko poukładane na koniec pracy chłopaki robią dokładny porządek i taki warsztat ma i obrót i pieniądze i pracownicy są zadowoleni.. Tak jak A.S napisał (święte słowa referat jak najbardziej popieram zresztą większość twoich wypowiedzi jest trafna i osobiście widać po tobie że masz duża wiedzę).

Co do Totem Garage miał dać na FB? nie dał.. Nasze forum R1 podpisuje się pod jego warsztatem bo wpisując na goglach Totem Garage wyskakuje auto reklama firmy.. proszę administrację o zmianę tego gdyż to uderza w dobre imię tego forum... Gówno wypłynie ten film Pawła to początek lawiny która spłynie na pana Totema i jego fachowe podejście do sprawy. Zobaczcie specyfikacje tego kleju temp w jakich może pracować to jest druciarstwo i nic więcej cała ta robota i pewnie dużo innych to jedno wielkie druciarstwo. Nawet oleju bym mu nie dał do wymiany...

Patryk szanuje twoją wypowiedź jednak zauważ że patenty pana Totema są niesprawdzone , wzięte z dupy (klej typu poxipol i nie potwierdzone.. jakby to było takie proste to inżynierowie Yamahy na pewno by coś wymyślili skoro nie ma silników.. dla nich też się liczy kasa z serwisów.. sztab inżynierów pracuje nad rozwiązaniami technicznymi i nie wierze że byle pan Karol wymyślił patent na całą Europę.

Cykimiki oddaj do PolandPosition zapłacisz drożej ale masz gwarancje na usługę i większe prawdopodobieństwo że roboty nikt nie spieprzy.. daj se spokój z druciarzami którzy wzamian za robotę silnika i ich nie doróbki proponują zastawę stołową albo karkówke z kozy po której sra się dalej niż widzi.

Pozdrawiam
2017-01-18, 07:07 PM
Odpowiedz cytując ten post
PatrykNSR Offline
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black

Hahaha oddaj do PolandPostion to mnie chłopie rozwaliłeś Red_icon_cheesygrin Tam naprawa przerośnie wartość tego motocykla.
2017-01-18, 07:14 PM
Milvith
Unregistered

No niestety jak kupiujesz auto to naprawy też są drogie, np. kupujesz Audi A4,A6 za 14 tys do wymiany masz przednie zawieszenie (dokładnie wachacze) komplet markowych z wymianą i ustawieniem zbieżności to 2.5-3 tyś złotych czyli tak naprwadę 20-30% wartości auta a to tylko głupie wahacze. Kupując auto lub moto musisz się liczyć z kosztami, chyba że stać cię na nowe to masz z głowy na parę lat..

Zresztą temat jest oczym innym nie offtopujmy załóżcie nowy temat gdzie dobrze naprawić moto okolice Warszawy może ktoś zna jakiś dobry solidny warsztat
2017-01-18, 07:18 PM
Odpowiedz cytując ten post

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->