jakie buty motocyklowe? alpiny, sidi, czy może coś innego?
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
RE: jakie buty motocyklowe? alpiny, sidi, czy może coś innego?
(2016-03-07, 03:02 AM)PatrykNSR napisał(a): Tak jak widzisz, każdy ma inną nogę i inna opinia Red_icon_smile Jednemu leżą SIDI drugiemu Alpina, pozostaje przymierzyć i samemu zdecydować Red_icon_smile

Dokładnie tak Red_icon_smile dodam tylko od siebie ,że bezpieczeństwo jest najważniejsze ! Kiedy się o tym przekonamy jak nie podczas wypadku (oby nikt z Was  nie musiał się o tym przekonywać  na własnej skórze ) w moim przypadku Alpiny Super Tech R uratowały mi nogę podczas wypadku ,przekonałem się na własnej skórze co to znaczy dobry but ,ktoś powie cena ,nie wiem czy starczyło by mi 1300zł na wyleczenie nogi ,nie wspominając o reszcie kłopotów jakie bym miał :Red_icon_smile
Czasem te koszta drogich rzeczy się niwelują :Red_icon_smile a czasem przepłacamy srogo bo w nazwie jest Allpina czy Dainese itd,itp. Każdy musi sam znaleźć kompromis a najlepsza do tego jest wiedza ,warto pytać konkurencji ,dużo pytać ,czytać opinie i wyrobić sobie własne zdanie odnośnie  produktu Red_icon_smile
2016-03-07, 01:43 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: jakie buty motocyklowe? alpiny, sidi, czy może coś innego? - przez żaba - 2016-03-07, 01:43 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->