Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie.
Autor Wiadomość
PatrykNSR Offline
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black

Liczba postów: 193
Reputacja: 0
RE: Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie.
(2016-09-29, 11:59 AM)Krmtzzz napisał(a): Jak na razie to ty widze, ze masz bol dupy, bo pytam normalnie uliczny wojowniku, a ty dupsko spinasz ^^

Tak btw. Jak wrzucisz nagranie ze przez ciebie koles wjechal w slupa bo jechales na czolo, gosc zginal. To przeciez nie widac tablic i nic ci nie udowodnia. Fucking logic. Dzieki, teraz juz bede zawsze bezkarnym ulicznym wojownikiem ;d

Wtedy masz ustalony czas, miejsce i zdarzenie czyli wypadek, więc nagranie to tylko dowód na Twoją winę. Sam wypadek, który powodujesz jest tu najistotniejszy. Nie wiem po co ci to tłumacze... Nie rozróżniasz podstawowych rożnic w takich przypadkach więc nie ma sensu dalej ta dyskusja.
Tym postem tylko potwierdzasz, że nie możesz z tym żyć, że ktoś lata sobie szybciej po drogach :Red_icon_cheesygrin W aptece jest maść na ból dupy, polecam zakup Red_icon_bggrin
(2016-09-29, 12:03 PM)Koczis napisał(a): Co do tego jak zachowuje się policja w sądzie to też różnie bywa. Mi kilka lat temu gość autem wjechał w mój tylny zderzak. Dla mnie sprawa jasna, dla policjanta też. Chciał ukarać mandatem dziadka co mi wjechał. Dziadzio nie przyjął mandatu. Po pół roku, sprawa w sądzie. Wezwany policjant, zapytany co i jak, odpowiedział, cyt.: Nic nie pamiętam. Nie wiem, czy dostał w łapę, czy jak, ale sprawa została umorzona, bo nie mogli ustalić czy przypadkiem ja nie zahamowałem za mocno. Sprawa w sądzie ciągnęła się równy rok. Co miesiąc była wyznaczana rozprawa, ale zawsze coś. A to że wezwany policjant był chory, a to biegły nie zdążył przygotować opinii itd. Tak więc jak nie przyjmie się mandatu, to można liczyć się z duuuuużą stratą czasu.

WAT??? Nie zahamowałeś za mocno? Przecież Ty mogłeś nawet kotwice z tyłu wyrzucić, zawsze jest wina gościa, który się wjebie od tyłu w Ciebie. To jest niepodważalny fakt.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-29, 12:29 PM przez PatrykNSR.)
2016-09-29, 12:26 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie. - PatrykNSR - 2016-09-29, 12:26 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->