(2017-05-01, 03:18 PM)Adi92 napisał(a): shogun chyba Cie widziałem, nie wpuścili Cie ??
No nie wpuścili ... 108 dB mu wyskoczyło

Zresztą i tak nie miałem opłaconego ..., jak tylko tak ... na zwiady.
To Ty na tej czarnej RN22 wyjeżdżałeś?
Później rozmawiałem z tym gostkiem, co mierzy dB na bramce. Powiedział ... ma być norma 96 dB, noo, 98 dB, nooo, ostatecznie do 100dB, żeby się sąsiedzi nie burzyli.
Latało tam jakiś super moto ... jak on miał 100 dB, no to ja ... ksiądz jestem. No, może na wolnych ...
Ale domniemywam, że jak sie oswoją, to zbastują troszkę.
A tak dla Waszej informacji ... przy mnie pomierzył 5 motocykli i tylko jeden miał 101 dB, a reszta ... w kosmos
Wszedłem na obiekt zobaczyć tor i mam wrażenie (z daleka nie widziałem za wiele, bo tylko do barierek wpuszczali), ale ... jakis taki wąski mi sie wydaje.
Na razie asfalt zakurzony, śliski (jakies tam gleby były) a pobocze ... jeszcze nie zarosło trawą. Wszystko świeżynka ...poza asfaltem zbrylona ziemia. Kiepsko to wygląda, bo jak ktoś pójdzie w krzaki, to gleba pewna.
No ale cóż, początki sa zawsze trudne i nie ma co narzekać, bo takie są koleje rzeczy. Ważne, że postał kolejny obiekt.
A Polak ... jak nie ma, to narzeka, że nie ma, jak mu wybudują, to ... brak trawy mu przeszkadza
Nagrałem tam filmik ... taki poglądowy, jak go potne, to Wam wrzuce ... poglądowo