simon68
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik
Liczba postów: 2,735
Reputacja:
9
|
RE: Black Widow by Chester
(2019-05-11, 11:08 AM)Adi92 napisał(a): odblask jest obowiązkowy ale 95% moto śmiga bez. Nigdy nie miałem problemu z odblaskiem, nawet z podświetleniem którego nie miałem . Przegląd ostatnio robiłem na jednej z najbardziej rygorystycznych stacji w krk chyba ;x
no ja miałem raz przypał z pałami, oczywiście jak zawsze jechałem na zgiętej tablicy, i akurat jechałem z przepisową prędkością bo zamykałem stawkę a z przodu zamulali, jak puścili się za mną dwaj panowie władza na hulajnogach...
sami se zawalili bo wjechali w dwóch przede mnie żebym im nie zwiał, a po co, jak wyjątkowo od niepamiętnych czasów jak pizda jechałem....
ale za nim oni zaparowali i zeszli z kunia i udali się w moją stronę to mi udało się tablicę wyprostować..
a teraz cytat
a ta tablica co się z nią stało...
i ja wale głupa jak co nie mów Pan że zgubiłem... i niby gasząc silnik wyłączając uj wie co zsiadam z moto i zaglądam na tył...
no i mówię ale o co chodzi przecież nie zgubiłem jest... i jak ładnie ją widać... w tym momencie pan władza zrozumiał że na zagiętą blachę nic nie ugra bo nie da rady.... więc dowalił się do braku odblasku pod nią... i na to usłyszał...serio????
nie masz się o co czepiać.... skończyło się na pouczeniu, ale od tej pory mam przykręcony odblask.. uj że blachy nie widać ale odblask jest
szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........
a w garażu dzik-RN12, RN22,KTMSX450,KTM790ADVR
|
|
| 2019-05-12, 01:38 AM |
|