simon68
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik
Liczba postów: 2,728
Reputacja:
9
|
RE: Drugie podejście do rn22 :)
(2021-01-08, 12:34 AM)Kafel napisał(a): po mojemu to umiejętności mają znaczenie bo np taki Rossi już ma taki refleks że często po prostu wyczuwa uślizg tylnego koła i nie doprowadza do highside'a poprzez szybkie zmniejszenie gazu. Bo na mój rozum do tego dochodzi kiedy tylne koło wejdzie w za duży uślizg przez to że za bardzo w zakręcie odwinelismy i koło stracilo przyczepnosc a pozniej w pewnym momencie łapie znowu(bo zamknelismy gaz) i wywala jeźdzca do góry. jak za mocno i za długo przytrzymamy i nie odpuscmy to poprostu tył nas wyprzedza i motocykl kładzie sie na bok. jak zareagujemy w pore to pojdziemy delikatnym driftem i pojedziemy dalej.
czy to jest trudne... ciort wie, ale na slovaki udawało mi się robić powerslidy, czyli lekko by mocniej przymknął gaz to by wyjebało w powietrze.... cza sie tego nauczyć że jak dupa idzie w slida to nie wolno zamknąć ino nawet czasem cza dojebać... ale cross na pewno w uj w tym pomaga bo tym to sie lata bokiem non toper....
szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........
a w garażu dzik-RN12, RN22,KTMSX450,KTM790ADVR
|
|
| 2021-01-08, 12:56 AM |
|