TheDoctor85
Użytkownik

Rybnik
RN04
Liczba postów: 372
Reputacja:
2
|
RE: Yamaha 2025 czy to początek końca pucharu DucatiGP...o-)o
(2025-01-31, 07:21 PM)MReusz napisał(a): Cześć wszystkim...o-)o
Za nami gorący styczeń, kto skorzystał z odśnieżonego asfaltu szczere gratulacje do odciny...o-)o
Gorący styczeń zakończył się gorącymi zapowiedziami jak to określono Nowej Ery, Blu Cru, Blue Shift wszystko od dzisiaj ma być Blue przez wielkie B! Ja bym dodał jeszcze Blue do odciny hehe...o-)o
Yamaha z nowymi świeżymi motocyklami wjechała na salony Kuala Lumpur, jest muzyka są nowi wodzireje, ale twarze jakieś takie podobne do znajomych. M1 też taka jakoś umalowana jak moja Rn12 hehe...o-)o
Cytując klasyka dość gadania czas na ściganie, bo przecież właśnie w tym wszystkim chodzi o zabawę i ściganie do odciny.....o-)o
Nowy sezon, nowe motocykle i nowy cel, przywrócić MotoGP do rywalizacji fabryk i zerwanie z wyścigowym pucharem DucatiGP tak to widzę hehe...o-)o
Może na początek nowego sezonu, żeby podkręcić jeszcze nastroje garść statystyk. Ostatni tytuł w 2021, potem puchar Ducati i teraz nowy sezon ze starym byłym mistrzem Fabio. Mamy Rinsa, po kontuzji podobno zostały tylko wspomnienia. Jacek na pewno będzie ćwiczył refleks mechaników i szybkość kręcenia przez nich kluczami, mało jest takich jak on, którzy potrafią rozmontować motocykl na torze. Dla równowagi mamy też Miguela siłę spokoju. Niestety myślałem, że pozbyliśmy się Jarvisa, ale wiecie on nadal tu jest na szczęście odsunięty na boczne tory, ale jak bardzo bezradny wujek, będzie służył dobrą lub niedobrą radą zobaczymy. Do czterech motocykli w stawce MotoGP doszły jeszcze dwa składaki Moto2, także blask niebieskich rozprzestrzenia się na inne kategorie. Osobiście lubię gorącą głowę Tonego, z nim może być wesoło, a jak Izan odpali to będzie komplet...o-)o
Jutro pierwsze testy, więc szybko przekonamy się jaka praca została wykonana i ile jeszcze paliwa upłynie do zakończenia pucharu DucatiGP?
Po minach podczas prezentacji nie było widać turbo euforii, bardziej skupienie na celu i teraźniejszości, z tego co mówili zmienili dużo skupili się na wielu rzeczach, a co najważniejsze skupili się na nowej M1 przez wielkie B hehe.....o-)o
Przed Yamahą trudny sezon 2025, ale życzę im, żeby wywrócili w Ducati stół warsztatowy i wrócili na szczyt gdzie od 70-ciu lat jest ich miejsce, bo w wyścigach nie ma nic gorszego od nudy sami, z resztą wiecie...o-)o
Dla mnie to już jest wyjątkowy sezon, jak Forrest Gump przestałem biec i wróciłem do domu do swojej już dwudziestoletniej miłości, która jak żadna inna tam na mnie czekała, Yamalube Rn12 przez wielkie B! do odciny...o-)o
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę emocji do odciny siódmy motocykl Yamahy...o-)o
O kurde jakie come back! Zawsze fajnie się czytało Twoje wpisy.
Ja już codziennie nie wchodzę bo nic się nie dzieje...
To jest tylko i wyłącznie Nasza wina.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego motorola edge 50 ultra przy użyciu Tapatalka
|
|
2025-02-25, 07:45 PM |
|