witam takie szybkie pytanie chodzi o cisnienie w oponach w rn09
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,139
Reputacja: 11
RE: witam takie szybkie pytanie chodzi o cisnienie w oponach w rn09
szpec nic Tobie nie zarzucam Red_icon_smile ale nie do końca się z Tobą zgadzam Red_icon_smile wszystko zależy od temperatury powietrza ,marki oraz modelu opon ,jeśli nie pompujesz kół argonem to pewnie wiesz że ciśnienie w oponach rośnie ,w serwisówce podane jest 2,9 Red_icon_smile ale nie trzeba być w temacie by wiedzieć że nasz model to 2003 rok ,czyli 11 lat temu Red_icon_cheesygrin technologia się już chyba zmieniła prawda Kafel ???? D208 już jest 4 generacja tej opony ,napompuj do D211 2,9 polataj trochę jeszcze jak jest prosta i tak 280 km/h zrobi Ci się po czasie 3,4 powoli kamień , potem wejście w zakręt. Wjeżdżając na zwykły kartingowy tor w Radomiu wszyscy spuszczali powietrze do 1,8 ,śmigało się rewelka Red_icon_smile ja rozumiem że serwisówka ale panowie 2003 rok z oponami się to nie pokrywa ,pompuje się tyle powietrza ile zaleca producent opon Red_icon_smile zjeździłem parę kmpl. opon i jakoś nigdy mi się trapez nie zrobił jak coś Red_icon_smile
2014-03-26, 10:43 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: witam takie szybkie pytanie chodzi o cisnienie w oponach w rn09 - przez żaba - 2014-03-26, 10:43 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do: